Job offers

Quality & Control job offer

Functieomschrijving

Bedrijfsomschrijving

De missie van Molano is het bijdragen aan duurzaamheid en de circulaire economie. Zij realiseert haar missie onder meer door het verlengen van de levensduur van (telecom) hardware, om zodoende de ecologische voetafdruk van deze industrie te verkleinen.

Molano beschikt over een groot internationaal netwerk van leveranciers, die de onderneming van het volume kunnen voorzien om zowel de consumenten- alsmede de zakelijke markt te bedienen. Met uitgekiende grading- en classificatiemodellen kan Molano zo efficiënt mogelijk apparaten aan de juiste afnemers aanbieden. Dit gaat om gebruikte apparaten en apparaten die door Molano zijn gerefurbished. De zakelijke afnemers bestaan uit resellers, end-users (organisaties die de hardware daadwerkelijk zelf gebruiken), handelaars en reparatieshops. Voor deze typen klanten biedt Molano ook een aantal diensten aan, zoals (virtueel) voorraadbeheer, drop shipping en factoring.

Wat ga je doen 

Wij zijn op zoek naar meerdere allround medewerkers Kwaliteit en Controle binnen Molano! Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken binnen de technische afdeling. Hierin ga je ondersteunen binnen de verwerking van binnenkomende orders. 

Wij vinden persoonlijke groei van de professional van de toekomst belangrijk! Je wordt ondersteund door een technisch specialist die jou intensief begeleidt en ondersteunt waar nodig. Door de gevarieerde werkzaamheden is geen dag hetzelfde. 

Na het ontvangen van de orders moeten de producten worden geteld, schoongemaakt, getest en eventueel worden geupgrade of gerepareerd. Tijdens dit process is het belangrijk om zowel nauwkeurig als secuur te werk te gaan om de uiteindelijke klant tevreden te stellen. Hiermee vorm je een belangrijke schakel binnen het team van Molano.

Wie ben jij?

  • Je bent technisch aangelegd en pakt daardoor dingen snel op
  • Je bent proactief, enthousiast en flexibel;
  • Je bent ambitieus, communicatief vaardig en bent leergierig
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar functioneert daarnaast uitstekend in een team.

Waar kom je te werken? 

Bij Molano kom je terecht in een jonge/snelle industrie waar nog veel kansen te pakken zijn. Naast de groei van de organisatie vinden wij het belangrijk dat tijdens de werkperiode persoonlijke groei voorop staat.

Daarom is ons streven de perfecte match, hiermee staan jouw ambities/persoonlijke ontwikkelingen voorop. Indien jij persoonlijk zal groeien zal het bedrijf meegroeien.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Je krijgt een marktconform salaris;
  • Je krijgt reiskostenvergoeding
  • Je kunt per direct (of zo snel mogelijk) starten;
  • Je kunt rekenen op een leuke en leerzame werkplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Work hard, play hard. Dat kenmerkt het werken bij Molano. We houden van gezelligheid, in combinatie met gezonde, commerciële competitie. We inspireren, helpen en motiveren elkaar om alles uit de dag te halen en met een voldaan gevoel naar huis te gaan. We zijn een jong, dynamisch team met grote ambities. We zijn flexibel en spelen continu in op ontwikkelingen om ons heen. We willen namelijk niet de eerste, maar de beste zijn: ‘one team, one dream!’

Soort dienstverband: Fulltime/ Parttime/ Bijbaan beschikbaar

En lire plus

Inflation: an opportunity for the environment!

Laisser un commentaire

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.